Convoi verhuizers
in Eindhoven
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VConvoi verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Convoi verhuizers
Hooge Zijde 13
5626DC Eindhoven

tel: 040-262 70 00

Extra informatie

Services zijn een breed scala aan diensten die Convoi verhuizers uit Eindhoven aanbiedt ter ondersteuning van uw verhuizing. In alle fasen van uw voorbereiding kunt u op Convoi verhuizers rekenen, in de voorbereiding, uitvoering en ook met ‘de laatste loodjes’ helpt Convoi verhuizers u graag. Om een indruk te krijgen kunt u links in het menu zien welke services Convoi verhuizers aanbiedt en van dienst kan zijn.

Industrieverhuizingen

De mensen van Convoi beschikken over vele jaren ervaring wanneer het gaat om het verhuizen en transporteren van machines, productielijnen en installaties. Deze vakmensen beschikken over de technische knowhow en het equipment om industrieverhuizingen uit te voeren. Het verplaatsen van een machine kan binnen uw bedrijfshal maar ook het verhuizen van complete installaties en productielijnen naar een ander land is geen probleem.

Projectverhuizingen

Honderden werkplekken, tientallen kilometers aan boeken en archieven, unieke objecten, gevaarlijke stoffen, magazijnen etc.; met de activiteit Projectverhuizingen richt Convoi zich volledig op de zakelijke markt. Dankzij een uiterst professionele en doordachte aanpak heeft Convoi door de jaren heen een indrukwekkende referentielijst opgebouwd. Niet alleen kantoren maar ook bibliotheken, musea, ziekenhuizen, laboratoria, onderwijsinstellingen en vliegvelden staan op deze lijst.