Henk van den Eijnden verhuizers
in Eindhoven
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHenk van den Eijnden verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Henk van den Eijnden verhuizers
Leemkuil 5
5626 EA Eindhoven

tel: 040-2976161

Extra informatie

In Zuid-Nederland (Eindhoven)is Henk van den Eijnden verhuizers een begrip voor banken, ziekenhuizen, bibliotheken, bedrijven, musea en particulieren. Allemaal vertrouwden ze hun kostbare spullen en vaak omvangrijke verhuisprojecten aan ons toe. Wij verpakken oma’s oude theepot in Geldrop en zetten hem in New York weer in de keukenkast. Wij werken met een 6 stappenplan. Dit is een gedetailleerd overzicht van alle fasen van het verhuistraject, dat wij nauwgezet volgen. Zo is controle en aanpassing een simpele handeling. Gebr. van den Eijnden ís niet alleen een ervaren verhuizer, maar is ook lid van de Erkende Verhuizers. Wij bezitten het PPV-certificaat en het ISO 9001 predicaat. Zodoende worden we continue getoetst op onze kwaliteit en vakkundigheid. Gebr. van den Eijnden is tevens een partner van Euromovers. Door dit lidmaatschap kunnen we gebruikmaken van de kennis middelen en diensten van 120 andere partners die over heel Europa verspreid zitten. Verhuizen is veel meer dan spullen in een doos stoppen en sjouwen. Dat geldt in ieder geval wel voor Gebr. van den Eijnden. Daar gaan organisatie, ervaring en gevoel samen. De organisatie; om u een zorg uit handen te nemen. En het gevoel; dat nodig is om andermans, vaak kostbare spullen, veilig van A naar B te brengen. Gebr. van den Eijnden verhuist zorgeloos stukken zoals waterbedden, piano’s, kluizen en antiek. Ook uw schilderijen gaan in een maatwerkverpakking veilig de hele wereld over. Maar wij verhuizen natuurlijk even gemakkelijk complete inboedels. En dan bedoelen wij full-service. Wij staan voor u klaar met in- en uitpakken, demonteren en monteren, op regie werkzaamheden uitvoeren buiten de verhuizing om. In Nederland, maar ook over de grens, bijvoorbeeld via tijdelijke opslag. Ons lidmaatschap van Euromovers, waarin wij met 20 Nederlandse erkende verhuisbedrijven participeren, biedt u de garantie voor een succesvol verloop van uw verhuizing in heel Nederland.
Verhuizen is een vak, ons vak.

Specialiteit
  • Verhuizingen Internationaal
  • Kantoorverhuizingen
  • Projectverhuizingen
  • Kunst
  • High tech
  • Opslag
  • Archief