Vereijken verhuizers
in Eindhoven
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVereijken verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Vereijken verhuizers
Leemkuil 15
5626EA Eindhoven

tel: 040-2430740

Extra informatie

Al 50 jaar zit Vereijken verhuizers uit Eindhoven in het vak. Niet alleen op de weg maar ook als het gaat om tijdelijke opslag van inventarissen of inboedels. Het bedrijf is ISO-9001 gecertificeerd. De afdeling Logistiek is een voorname schakel. Efficiëntie staat daar voorop. Inladen in uw ‘oude’ werk- of woonomgeving en uitladen in uw nieuwe kantoor of huis, zelfs als het aan de andere kant van de wereld ligt: Vereijken is Erkend Verhuizer. Dan is er altijd tijdwinst door ervaring en vakbekwaamheid. Dat resulteert bijvoorbeeld in minimaal productieverlies bij complexe projectverhuizingen. Soms is verhuizen alleen maar inladen, vervoeren en uitladen. Steeds vaker komt daar de in- en uitpak van inventaris of inboedel bij. Of zelfs de (de)montage van (kantoor)meubelen en kasten. Vereijken staat voor: BETROUWBAAR: Op basis van jarenlange expertise. EFFICIËNT: Vanaf de eerste aanpak tot en met de uitvoering. KWALITATIEF: Veelvuldig gecertificeerd. MODERN: Nieuw materieel en huisvesting en comfortabele opslag. SNEL: Elke minuut telt bij transport! Vereijken verhuizers vervoert vrijwel alles. Van witgoed, glaswerk of hightechapparatuur tot complete (kantoor)inventarissen en inboedels. Over de weg in eigen land en binnen Europa, overzee daarentegen, zeewaardig verpakt, wereldwijd. Veelal wordt behalve het transport ook de bezorging op zakelijke en/of privéadressen uitgevoerd. Het wagenpark telt 17 vrachtauto’s -luchtgeveerd is de garantie voor veilig vervoer- en 4 bestelbussen. Trucks, aanhangers en opleggers zijn alle voorzien van een hydraulische laadklep. Om gemakkelijk en veilig te laden én te lossen! Is de bestemming voor uw spullen is nog niet meteen beschikbaar of u wordt voor langere tijd uitgezonden naar het buitenland? Geen probleem qua opslag: met 20.000 kub geeft Vereijken u de garantie van een 24/7-beveiligde en verwarmde ruimte met de juiste luchtvochtigheid. De opslagkisten van 8 kub inhoud elk zijn ruim bemeten voor een gevarieerde inhoud.

Specialiteit
  • Verhuizen
  • Inboedelopslag
  • Opslag
  • Buitenland verhuizingen
  • Transportbedrijf
  • Goederenopslag
  • Internationaal
  • Transport
  • Overzeeverhuizing