Van Beek verhuizers
in Ermelo
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Ermelo


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Beek verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van Beek verhuizers
Marienhoef 4
3851ST Ermelo

tel: 0341-552514

Extra informatie

Verhuizen is niet iets wat u elke dag doet! Voor de meeste mensen is het dan ook een hele onderneming en organisatie. Een deel van deze organisatie nemen wij graag op ons. Dit bespaart u een hoop zorgen en inspanning. Verhuizen is voor ons meer dan alleen het transporteren van goederen. Het gaat immers om uw persoonlijke bezittingen waar u zuinig op bent. Wij bieden u een persoonlijke verhuizing met eenzelfde aandacht voor uw inboedel. Dit vertaalt zich in het gebruik van matrashoezen, voldoende verhuisdekens, de vaste garderobekast en andere hulpmaterialen in onze verhuiswagen om uw spullen onbeschadigd te vervoeren. Uiteraard is het ook mogelijk uw inboedel voor kortere of langere tijd bij ons op te slaan. Mocht u gaan verhuizen van of naar een etage dan beschikken wij over een eigen verhuislift tot en met de vijfde etage.

Bedrijfsverhuizing
Een goede uitvoering van een bedrijfsverhuizing is erg belangrijk. Je moet tenslotte een bedrijfsruimte achter laten waarin alle faciliteiten aanwezig zijn
en je moet meteen kunnen beginnen in het nieuwe pand. Hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf door kan werken tijdens de verhuizing?
Verhuisbedrijf Van Beek neemt deze taak graag op zich. Wij regelen alles omtrent uw bedrijfsverhuizing. Van een goede voorbereiding in de aanloop naar uw verhuizing, het zorgvuldig inpakken van u inventaris, de verhuisregie en het uitpakken van uw inventaris op de nieuwe locatie. Daarnaast kunnen wij eventuele neventaken voor u uitvoeren zoals schoonmaak, ICT en opslagruimte in onze eigen inboedelopslag.
Wilt u een persoonlijk adviesgesprek voor een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Internationale verhuizingen
Verhuizen naar het buitenland is een hele onderneming.
Buiten al het papierwerk om heeft u ook nog een inboedel te verhuizen. Iets wat u niet iedere dag doet en een taak die u wellicht uit handen wilt geven.
Internationale verhuizingen is anders dan een binnenlandse verhuizing. Het verpakken van uw inboedel en de administratieve afwikkeling vergen vaak extra aandacht!

Verhuisbedrijf Van Beek neemt deze taak graag op zich.
Wij zijn gespecialiseerd in alle internationale verhuizingen binnen Europa, tevens Groot Brittannië en Scandinavië.
Wij garanderen een verhuizing van deur tot deur.
Dit houdt in dat de gehele verhuizing door dezelfde vakkundige mensen wordt uitgevoerd, zonder tussenkomst van andere partijen.
Dit betekend voor u een kwalitatief goede verhuizing, uitgevoerd door verhuizers die opgeleid zijn volgens de eisen van de organisatie van Erkende Verhuizers. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn komen wij graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden omtrent de verhuizing te kunnen bespreken. Wij zijn u graag van dienst!
Opslag

Mocht u uw woning verkocht hebben maar uw nieuwe woning niet direct kunnen betrekken waar gaat u dan intussen met uw inboedel naartoe? Wij bieden u de oplossing we beschikken over een verwarmde opslag waarin wij uw inboedel kunnen opslaan.
Maar ook als u vanwege een verbouwing uw inboedel tijdelijk wil opslaan dan is dit mogelijk. In overleg kunnen wij altijd een periode afspreken, zodat u alle vrijheid heeft om te verbouwen en schade aan uw meubelen voorkomt.
Vanzelfsprekend wordt er in de verwarmde opslagruimte gebruik gemaakt van opslagdekens en wordt de ruimte afgesloten zodat u uw spullen na verloop van tijd in originele staat tegemoet kunt zien.