Koot verhuizers
in Groningen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Groningen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKoot verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Koot verhuizers
Wasaweg 23
9723JD Groningen

tel: 050 - 5418418

Extra informatie

Verhuizen is meer dan het verplaatsen van uw inboedel van uw huidige naar uw toekomstige woning. Dat maakt verhuizen ook zo zwaar, zoals u wellicht uit eigen ervaring weet. Gelukkig kunt u het verhuizen helemaal of gedeeltelijk uit handen geven. Aan een erkend verhuizer zoals verhuisbedrijf Koot. We koesteren uw dierbare bezittingen, of u nu verhuist naar een straat verderop of naar een ander werelddeel. Als erkend verhuizer werken we efficiënt, zorgvuldig, veilig en verzekerd. We stellen daarbij uw privacy en wensen centraal. Want u geeft weliswaar het verhuizen uit handen, maar u houdt zelf de regie. Een gesprek met onze verhuisadviseur is daarom het startpunt van uw verhuizing met Koot verhuizers te Groningen. In dit gesprek kunt u uw wensen gedetailleerd kenbaar maken en krijgt u antwoord op al uw verhuisvragen. Onze verhuisadviseur blijft gedurende de verhuisperiode uw aanspreekpunt. Verhuisbedrijf Koot werkt binnen en buiten Nederland voor particulieren en voor bedrijven, instellingen en de overheid. We voorzien in verhuizingen maar ook in projectverhuizingen, opslag en verpakkingen.

Specialiteit
  • Particulieren
  • Projectverhuizingen
  • Verpakkingen
  • Opslag
  • Overige diensten