Hazeleger verhuizers
in Nijkerk
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Nijkerk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHazeleger verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Hazeleger verhuizers
Zeilmaker 5/D
3861SM Nijkerk

tel: 033-2460082

Extra informatie

Welkom bij Hazeleger Verhuizingen uit Nijkerk
Hazeleger verhuizers verzorgt gehele of gedeeltelijke verhuizingen in binnen- en buitenland. Met name het verhuizen naar populaire emigratie bestemmingen zoals o.a. Nieuw Zeeland, Australia, Canada, Denemarken, Zweden en Noorwegen is een specialisatie van Hazeleger verhuizers.
Verhuizing binnen Nederland

Hazeleger verhuizers kan uw boedel- of bedrijfs verhuizing binnen Nederland geheel of gedeeltelijk verzorgen, helemaal naar uw eigen wensen.
Demontage, inpakken en verpakken op het adres van vertrek en uitpakken en montage op het bestemmingsadres kan door ons worden verzorgd.
Indien gewenst nemen wij alle gebruikte verpakkingsmaterialen na aflevering weer mee. Belt u ons gerust voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.
Internationale verhuizing

Hazeleger verhuizers is ook een internationale verhuizer, die verhuizingen naar veel landen verzorgt. Uw inboedel wordt zeewaardig verpakt in speciaal daarvoor bedoelde verpakkingsmaterialen en wordt dan vakkundig geladen in zeecontainers of kisten.
Alle documenten en formaliteiten worden door Hazeleger verhuizers geregeld.
Hazeleger verhuizers heeft nauwe betrekkingen met agenten overzee zoals in Skandinavie, Nieuw Zeeland en Australia. Hazeleger Verhuizingen staat garant voor een vakkundige afhandeling van uw verhuizing. Niet alleen voor inboedels maar ook bijvoorbeeld machines en kunstvoorwerpen.
Meer en uitgebreide informatie krijgt u van onze verhuisadviseur tijdens een vrijblijvend taxatie bezoek.
Voor Nieuw Zeeland en Australia emigranten organiseert Hazeleger verhuizers regelmatig bijeenkomsten. U kunt de datum van de volgende meeting vinden op deze pagina.

Er is meer mogelijk..
Wanneer u zelf geheel of gedeeltelijk wilt inpakken dan is dat natuurlijk mogelijk. Ook kunt u, indien gewenst, zelf uw goederen afleveren bij onze loods. Voor meer kostenbesparende mogelijkheden maar ook voor de verkoop van dozen, email of bel ons even, wij staan voor u klaar met uitstekende service, welke service u ook kiest.

Specialiteit
  • Particulieren verhuizing
  • Emigratieverhuizingen
  • Europeeseverhuizingen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Verwarmde inboedel opslag
  • Verhuisdozen
  • Verhuislift
  • Zeecontainer
  • Douane afhandeling
  • Meubels verpakken