Arts & Zn Erkende Verhuizers
in Nijmegen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Nijmegen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VArts & Zn Erkende Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Arts & Zn Erkende Verhuizers
Lagelandseweg 36
6545 CE Nijmegen

tel: 024-3552125

Extra informatie

Verhuizen: dat betekent een drukke tijd voor U. Er moet veel geregeld worden, ook buiten de eigenlijke verhuizing om. Wij kunnen een gedeelte van die zorgen uit handen nemen.
Daarvoor hebben wij de vakkundige kennis en ervaring van meer dan 75 jaar. Waaruit bestaat nu een goed geplande en zorgeloze verhuizing uit? Ten eerste een vrijblijvend, kosteloos en informatief gesprek met onze taxateur. Dit gesprek van ongeveer een half uur vindt bij voorkeur een à twee maanden voor de verhuizing plaats. De taxateur bespreekt met U hoe U de uitvoering wenst: - normaal uitgevoerd met of zonder in- en uitpakken, de- en montage van kasten, afnemen lampen. - verhuiswagen met de hulp van een of twee verhuizers. - alleen de grote meubelstukken verhuizen. - verhuizen met een tussentijdse opslag in containers, beveiligd en verwarmd.
Ten tweede een prijsopgave vooraf. Ook dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Indien U besluit om van de aangeboden offerte gebruik te maken, spreekt U in overleg met ons een datum af waarop de verhuizing zal plaatsvinden. Tevens kunnen afspraken gemaakt worden over de eventuele levering van dozen en inpakpapier.
Ten derde de keurig verzorgde uitvoering van de verhuizing.
Wij werken uitsluitend met vakbekwame en zeer correcte medewer¬kers. Tijdens de verhuizing gebruiken wij modern materiaal zoals luchtgeveerde verhuiswagens met laadkleppen, verhuislif¬ten voor flat en etagewoningen, stereo-,garderobe- schilderij- en boxen, alles om uw verhuizing zo soepel en perfect mogelijk uit te voeren.
Ten vierde de verzekering en de service. Mocht er ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch iets fout gegaan zijn, dan staan wij garant voor een nette afwikkeling van uw belangen.

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Senioren verhuizingen
  • Verhuizingen piano- en antiekvervoer
  • Verhuisliften
  • Kantoor- en project verhuizing
  • Meubelopslag
  • Inpakservice dozen de/montage
  • Meubels
  • Verkoop verhuisdozen