Kemkers verhuizers
in Paterswolde
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Paterswolde


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKemkers verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Kemkers verhuizers
Postbus 5
9765ZG Paterswolde

tel: 050-3093112

Extra informatie

Zorgvuldig, snel en veilig: Kemkers verhuizers is uw verhuisbedrijf in Groningen en Drenthe voor al uw verhuizingen in binnen- en buitenland.
Een verhuizer die snel en zorgvuldig te werk gaat, en toch niet duur is: dat is de service en kwaliteit waar Kemkers verhuizers voor staat. Wij zijn uw verhuisbedrijf in Groningen en Drenthe. Zoekt u tijdelijke opslagruimte? Ook daarmee zijn wij u graag van dienst!
Een verhuizing kan een boel stress opleveren voor veel mensen. Maak het uzelf makkelijk: laat het over aan Kemkers verhuizers in Groningen. Wij kunnen indien gewenst het hele traject voor u uit handen nemen, van demonteren tot inpakken en vervoer naar alle delen van Nederland, of elke uithoek op aarde.

Legt u ons voor wat uw wensen zijn, en ons team van ervaren professionals zorgt ervoor dat het geregeld wordt. Snel, goed en gegarandeerd zorgeloos!

Specialiteit
  • Particuliere verhuizingen
  • Handyman
  • Inboedelopslag