H. Koot & Zonen verhuizers
in Rijswijk
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Rijswijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


H. Koot & Zonen verhuizers
Nijverheidsstraat 18
2288BB Rijswijk

tel: 070-3909698

Extra informatie

Rond 1900 verzorgt Herman Koot voor een aantal juweliers in den Haag en Amsterdam het transport van sieraden en juwelen. In onze huidige tijd kunnen we het niet meer voorstellen maar hij reisde per trein en nam de juwelen in een tas mee. Het expeditiewerk breidt zich steeds verder uit. Rond 1930 onderhoudt Koot met vrachtauto's een geregelde lijndienst met onder meer Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Tijdens de crisisjaren legt ons bedrijf het accent op het verzorgen van verhuizingen. Na de oorlog zet deze tendens zich voort. Het werkgebied wordt uitgebreid tot geheel Europa. Tevens verzorgt Koot verzendingen per schip en vliegtuig. Ook het opslaan van inboedels en andere handelsgoederen vormt een belangrijke bezigheid.
Door de jaren heen is een schat aan ervaring opgedaan die van vader op zoon is overgedragen. Op dit moment heeft de vierde generatie Koot de touwtjes in handen. Er ligt een voorname taak de goede naam van Koot hoog te houden. Voor het behouden van een goede naam zijn een aantal aspecten van belang namelijk; Kennis van zaken, betrouwbaarheid, inspelen op de eisen van de tijd, creatief en inventief meedenken en goed personeel is natuurlijk ook een vereiste. Onder de diverse rubrieken kunt u terugvinden wat Koot voor u kan betekenen.