UTS Van der Geest verhuizers
in Rijswijk
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Rijswijk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VUTS Van der Geest verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


UTS Van der Geest verhuizers
Zuiderweg 80
2289BR Rijswijk

tel: 070-3994241

Extra informatie

UTS Van der Geest verhuizers te Rijswijk
Ruim 85 jaar service en kwaliteit
In 1926 werd door de heer J.P. van der Geest het verhuisbedrijf UTS Van der Geest opgericht. De fundatie is gelegd voor een betrouwbaar bedrijf, waarbij service en kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel staan.

Kwaliteit in dienstverlening
Na 4 generaties heeft UTS Van der Geest verhuizers uit Rijswijk zich ontwikkeld tot een modern bedrijf dat zowel nationaal als internationaal een naam draagt die verbonden is met hoogstaande kwalitatieve dienstverlening. Dienstverlening die met zorg wordt voorbereid en professioneel wordt uitgevoerd tot in het kleinste detail!

Ons bedrijf is naast haar vertrouwde verhuisactiviteiten op de zakelijke markt, al vele jaren een betrouwbare partner op gebied van opslag & beheer van goederen, ondersteuning bij logistieke vraagstukken en biedt het complete UTS-dienstenpakket vanuit de Unieke Totaal Service.
Specialist in verhuizen zorginstellingen

UTS Van der Geest uit Rijswijk is al ruim 35 jaar werkzaam is in de zorgsector waarbij de dienstverlening speciaal is afgestemd op de specifieke behoeften van ouderen.
De spil van ons bedrijf zijn onze medewerkers. Door te werken met een hecht en loyaal team dat goed op elkaar is ingespeeld, is UTS Van der Geest verhuizers uitgegroeid tot een waar begrip in de regio.

Vanuit ons kantoor, dat zich direct aan de A13 bevindt, staat ons voltallige team voor u klaar.