Team Projekt Verhuizers
in Rotterdam
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Rotterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VTeam Projekt Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Team Projekt Verhuizers
Thurledeweg 39
3044EP Rotterdam

tel: 010-2381060

Kwaliteit

Kwaliteitzorg loopt als een rode draad door onze gehele organisatie en door de processen, die worden uitgevoerd. Onze organsatie is gecertificeerd door een aantal toonaangevende instanties.

Vanzelfsprekend voldoen wij aan de ISO 9000:2001 normering. Voorts zijn wij ISO 14001:2004 gecertificeerd. Daarnaast voldoen wij als enige verhuisbedrijf in Nederland aan de Ohsas 18001:2007 normering
Tevens mogen wij binnen ons vakgebied als een van de 36 bedrijven in nederland het P.P.V. keurmerk dragen. P.P.V. staat voor Professionele Project Verhuizers, die aan de zwaarste eisen dienen te voldoen. Het hebben van een ISO, VCA en certificering Erkende Verhuizer maakt hier onder andere deel van uit.