Van Ede verhuizers
in Wassenaar
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Wassenaar


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Ede verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van Ede verhuizers
Verlengde Hoge Klei 60
2242NS Wassenaar

tel: 070-5113426

Extra informatie

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, die flink wat organisatorische problemen met zich meebrengt. Een ervaren en gerenommeerd verhuisbedrijf als Van Ede verhuizers uit Wassenaar kan u een hoop zorgen uit handen nemen.
Van Ede neemt uw zorgen uit handen
Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, die flink wat organisatorische problemen met zich meebrengt. Een ervaren en gerenommeerd verhuisbedrijf als Van Ede Internationaal Verhuistransport kan u een hoop zorgen uit handen nemen.

Al sedert 1923 verzorgen wij verhuistransporten en opslag van particuliere inboedels. Met een strakke organisatie, geroutineerde medewerkers en een modern wagenpark staan wij garant voor een professionele aanpak van uw verhuizing.
Uw huisraad wordt met zorg en toewijding ingepakt, vervoerd en op de nieuwe bestemming geplaatst. Dat kan in Nederland, binnen Europa, maar ook overzee zijn.

Daarnaast beschikt Van Ede over grote opslaghallen waar u uw inboedel voor onbeperkte tijd kan laten opslaan. De ruimten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging.
Verhuizing

Hoe gaat de verhuizing in zijn werk?
Na overleg met u stellen wij een tijdsplanning en een begroting op. U ontvangt een vrijblijvende offerte en de Algemene Voorwaarden voor Verhuizingen.
In- en uitpakken kunt u zelf verzorgen of aan ons overlaten. Mocht u tot het eerste besluiten, dan krijgt u, ruim van tevoren, voldoende verhuisdozen van ons in bruikleen.

Vervolgens vindt de werkelijke verhuizing plaats. U zult hier niet veel last van ondervinden; onze mensen werken efficiënt en geruisloos.
Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgen wij voor een snelle en bevredigende afhandeling.

Specialiteit
  • Verhuistransporten
  • Opslag
  • Particuliere inboedels
  • Inpakken
  • Internationale verhuizingen
  • Verhuizingen over zee