Thomas transport
in Zeist
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zeist


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VThomas transport
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Thomas transport
Warande 160
3705 ZM Zeist

tel: 06 27000543

Extra informatie

Duidelijkheid, betrouwbaarheid, transparantie en professionaliteit zijn enkele van onze krachten. Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW, we hebben nooit een verhuizing hoeven te annuleren, we werken georganiseerd en hebben zelden schade.
Verhuizingen / transporten al vanaf 55 euro. Het gaat hierbij om studentenverhuizingen of een transport van één of een paar items binnen Zeist, Den Dolder, De Bilt of Utrecht. Hiervoor heeft u recht op 1,5 uur service gerekend vanaf het bedrijf, naar het eerste adres, dan naar de tweede en weer terug naar het bedrijf van één medewerker van Thomas transport. Als bijvoorbeeld u een meubel gekocht heeft op de meubelboulevard in Utrecht en dat wilt u naar de binnenstad van Utrecht gebracht hebben, dan is er ongeveer 40 minuten over om het item in- en uit te laden. Moet u binnen een andere stad iets vervoerd hebben, dan hangt de prijs af van de tijd en afstand van het bedrijf. Bel, e-mail of vul het contactformulier in voor een offerte. Ook kunt u zelf een inschatting uitrekenen onder Onze Prijzen in het menu linksboven.
Eén of een paar items te vervoeren

Als u slechts één meubel, één apparaat of een set (bureau met bureaustoel, tafel met stoelen) vervoeren wilt, dan kan dat voor het gereduceerde prijs. Gaat het om een transport binnen Utrecht? Dan betaalt u waarschijnlijk slechts 55 euro. Heeft u twee of meer mensen nodig? Neem contact op en vraag naar de prijs.
Alleen de grote spullen door ons laten verhuizen

Wilt u zo goedkoop mogelijk verhuizen, maar kunt u niet zelf de grote spullen verhuizen, dan kunt u goed bij ons terecht. Is 4 uur in- en uitladen genoeg met twee mensen van Thomas transport? Dan betaalt u voor een verhuizing binnen Utrecht waarschijnlijk nog geen 350 euro.
Een heel appartement door ons laten verhuizen

Moet u verhuizen van appartement naar appartement? De prijs hangt af van de tijd die we nodig hebben en dat hangt weer af of er een lift aanwezig is op beide locaties, of alles ingepakt zit in dozen - die bij ons te huren zijn voor € 0,50 per stuk, of u zelf en eventuele vrienden mee helpen of alles door ons laten doen. Hebben twee mensen van Thomas transport 7 uur nodig om alles in- en uit te laden? Dan betaalt u voor een verhuizing binnen Utrecht waarschijnlijk nog geen 550 euro.
Een heel huis door ons laten verhuizen

Moet u verhuizen van woonhuis naar woonhuis? De prijs hangt af van de tijd die we nodig hebben en dat hangt weer af of alles ingepakt zit in dozen - die bij ons te huren zijn voor € 0,60 per stuk, of u zelf en eventuele vrienden mee helpen of alles door ons laten doen. Hebben drie mensen van Thomas transport ruim 7 uur nodig om alles in- en uit te laden? Dan betaalt u voor een verhuizing binnen Utrecht waarschijnlijk nog geen 750 euro.
Verhuizen van studentenkamer naar studentenkamer

Helpen je vrienden je mee, heb je niet zo veel spullen en ben je goed voorbereid? Als één persoon van Thomas transport met een wagen komt om je te verhuizen en jullie zijn in totaal 2,5 uur bezig binnen Utrecht, dan ben je zo'n 90 euro kwijt. Heb je helemaal geen meubels en alleen wat koffers en dozen, dan ben je binnen Utrecht waarschijnlijk 55 euro kwijt.
Ouderenwoning

Mensen uit ouderenwoningen hebben meestal niet zo veel spullen, is er altijd een lift aanwezig en vaak kunnen we goed gebruik maken van karretjes. Als twee mensen van Thomas transport 4 uur nodig hebben om alles in- en uit te laden, dan ligt de prijs binnen Utrecht rond de 325 euro. Als er antieke kasten gedemonteerd en monteerd moeten worden, dan hebben we hier doorgaans 0,75 - 1,5 uur per antieke kast voor nodig, wat neerkomt op 48 tot 98 euro per kast.
Een heel kantoor verhuizen

Een heel kantoor verhuizen vergt maatwerk en de nodige planning en organisatie. Het is dan ook lastig een zinnige uitspraak te doen over wat de kosten zullen zijn. Voorbeelden uit het verleden zijn een architectenbureau rond de 1750 euro - met 6 mensen van Thomas transport binnen een volle dag; een deel van een school - 7 lokalen, verschillende locaties, paar kantoren, veel (grote) kasten, rond 600 dozen - in twee dagen met gemiddeld 7 mensen van Thomas transport zo rond de 3500 euro. Graag komen we langs voor een bezichtiging om een offerte te maken en de mogelijkheden te bespreken.
Pianotransport

Wij doen geen vleugels, maar wel alle andere piano's. Wij doen dit bijna altijd met minimaal 2 mensen - op enkele uitzonderingen na. Moet de piano binnen Utrecht verhuisd worden van begane grond naar begane grond? Dan bent u waarschijnlijk 90 - 100 euro kwijt. U kunt zo'n 30 euro besparen als u zelf mee kunt helpen en slechts één iemand van Thomas transport bestelt, maar dit wordt van te voren altijd overlegd en doen we alleen als we een goed vertrouwen erover hebben. In de regel wordt het sterk aangeraden twee mensen minimaal van Thomas transport voor dit soort klussen te bestellen. We beschikken over goede karretjes om de piano naar buiten te rijden. En als de ondergrond niet geschikt is voor karretjes, dan tillen we de piano gewoon op.
Autotransport

Heeft u een auto gekocht op een veiling of laten verschepen uit Amerika en moet deze nu opgehaald worden bij de importeur? Of moet uw auto gerepareerd worden, omdat deze het niet meer doet en hiervoor weggebracht moet worden? Wij kunnen auto's / busjes tot ruim 1700 kg vervoeren.
Bijzonder transport

Wilt u dolgraag die mooie vijverbak in uw tuin? Of zag u een mooi tuinhuisje staan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Zo hebben we wel eens een tuinhuisje vervoerd, of een grote snowboard schans.
Veiling

Heeft u een veilingkavel gewonnen? Ook hier kunnen we voor rijden. Vraag naar de mogelijkheden. Voor veilingtransporten gelden de reguliere prijzen. Wel moet u rekening houden met eventuele vertraging bij het ophalen van uw spullen. Vaak komen meerdere mensen tegelijk en zijn er maar één of twee mensen van de veiling aanwezig om u de spullen te wijzen / formaliteiten met u door te nemen. Als dit een uur kost, zult u ook voor dit uur moeten betalen aan Thomas transport.
Pallettransport

We kunnen qua oppervlakte 12 euro pallets tegelijk meenemen en zo'n 2 - 2,10 meter hoog. In totaal komt dat neer op ruim 150 pallets per lading.
Woningontruimingen

Moet uw woning ontruimd worden? Bel ons voor de mogelijkheden en wij bieden een vaste prijs aan - inclusief afvoer.
Opslag

Wij hebben zelf niet veel opslag ruimte, maar tot 6 m2 kunt u nog bij ons terecht. De kosten bedragen 25 euro / m2 / maand. Wilt u meer opslaan? Neem dan nog steeds contact met ons op, want via onze contacten kunnen wij u iets goedkopers aanbieden dan bijvoorbeeld Shurgard, AllSafe, etc.
Full Service

Wilt u ons alles laten doen? Verhuizen, maar ook het beschermd inpakken? Neem contact met ons op voor een passende offerte.
Self Service

Wilt u absoluut zo goedkoop mogelijk verhuizen? Doe dan zo veel mogelijk zelf. Dat betekent dat u één persoon besteld van Thomas transport die alleen rijdt en mee helpt met in- en uitladen. Spullen uit huis halen / in huis zetten doet u zelf met eventueel uw vrienden. Zo kunt u van Utrecht naar Amsterdam al voor 225 euro verhuizen (2,5 uur in- en uitladen, 19m3) of van Utrecht naar Enschede voor 385 euro (2,5 uur in- en uitladen, 19m3).
Internationaal

Ook voor buitenlandse ritten bent u hier bij het goede adres. Prijzen starten bijvoorbeeld vanaf €1.750 voor ritten van / naar Barcelona, vanaf €550 voor ritten van / naar Hamburg, vanaf €1000 van / naar Kopenhagen en vanaf €250 van / naar Brussel. Vraag hoeveel uw verhuizing zal gaan kosten naar die of andere steden.
Verhuisdozen

Verhuisdozen zijn bij ons te huur voor € 0,60 per stuk. Ingenomen dozen of dozen die niet meer bruikbaar zijn kosten € 2,50 per stuk. Daarnaast zijn er bezorgkosten verbonden van € 0,50 per kilometer vanaf het bedrijf naar het adres. Dit geldt ook voor het ophalen. Wilt u weten hoeveel dit voor u zou kosten? Ga dan naar deze google maps link en verander de bestemming (B) in uw adres. Deel het aantal kilometers door 2 en dat is dan de prijs in euro inclusief BTW.

Specialiteit
  • Autotransporten
  • Pallettransporten
  • Woningontruimingen
  • Full Service
  • Self Service
  • Studentenverhuizingen
  • (de-)montages
  • Kantoorverhuizingen
  • Opslag