Van Beek verhuizers
in Zeist
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zeist


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Beek verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van Beek verhuizers
Van der Merschlaan 62
3705TJ Zeist

tel: 030-6957888

Extra informatie

Van Beek verhuizers is opgericht in 1928 te Zeist. Het bedrijf is gestart door Dirk van Beek. Heden zit de vierde generatie in het bedrijf. Sinds de oprichting is er bij ons in het bedrijf heel wat veranderd. Verhuisden wij vroeger met paard en wagen, tegenwoordig verhuizen wij met de modernste verhuisauto’s door het hele land. Het handmatig takelen is ook verleden tijd. Tegenwoordig gebruiken we moderne mobiele – en opbouwliften. Verhuizingen naar het buitenland voeren wij niet uit. In de jaren ’80 is de firma Van de Kuil uit de Bilt overgenomen door Van Beek. Helaas was er destijds geen opvolging binnen het bedrijf, waardoor het leek te verdwijnen. Door de goede naam, en de intensieve samenwerking kwam de overname tot stand met behoud van de naam 'Van de Kuil'. Ons bedrijf houdt van netjes en rustig werken.
Daarom werken wij met een goed op elkaar ingespeeld team met de nodige ervaring, zodat u uw kostbare spullen gerust uit handen kunt geven. Naast het verhuizen verzorgen wij ook inboedelopslag, piano- en vleugelvervoer en bedrijfsverhuizingen.

De Erkende Verhuizer
logo erkende verhuizersDe meeste mensen kennen inmiddels het begrip Erkende Verhuizer maar niet iedereen schakelt voor zijn of haar verhuizing een erkend verhuisbedrijf in. Een aantal mensen hikt tegen de verhuiskosten aan. Toch durft de Erkende Verhuizer de stelling aan dat de consument zich aan de prijs niet kan vertillen.

Een Erkende Verhuizer biedt kwaliteit en berekent hiervoor een alleszins redelijke prijs. Deze prijs wordt door de Erkende Verhuizer altijd vooraf vastgesteld.
Hij inventariseert de inboedel en de speciale wensen van de klant en brengt vervolgens een schriftelijke offerte uit, zodat men als klant altijd vooraf weet waar men aan toe is.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Particulier
  • Bedrijfsmatig