Facilitair Totaal verhuizers
in Zundert
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zundert


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VFacilitair Totaal verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Facilitair Totaal verhuizers
Achtmaalseweg 80
4881VM Zundert

tel: 06-29005196

Extra informatie

Facilitair Totaal verhuizers uit Zundert richt zich op het ontruimen van inboedels bij verhuizing (ook uitzettingen waarbij verhuurder met inboedel achter blijft), overlijden, verkoop en verhuur klaarmaken, ook bedrijfsontruiming bij faillissement of bedrijfsbeëindiging enz. Zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Binnen de zakelijke markt is Facilitair Totaal verhuizers uit Zundert met name actief bij woningbouwcooperaties, bedrijfspanden, verpleeg- en verzorgingstehuizen.

Naast ontruimingen zijn wij ook specialist op het gebied van schoonmaak en vakkundig verwijderen van tapijt, laminaat, etc. Buitenshuis zijn wij actief op het gebied van het ontruimen van tuin, tuinshuisjes en ook het vakkundig afvoeren van beplanting, afval en andere zaken die in de weg staan in uw tuin.
Facilitair Totaal verhuizers te Zundert kan een ruimte, gebouw of tuin vakkundig ontruimen, reinigen en bedrijfsklaar opleveren.