Nobbe verhuizers
in Winschoten
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Winschoten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VNobbe verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Nobbe verhuizers
Transportbaan 21
9672BJ Winschoten

tel: 0597-412463

Extra informatie

Welkom bij Nobbe verhuizers in Winschoten. Op onze site vindt u informatie over ons bedrijf. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Nobbe verhuizers in Winschoten werd in 1933 opgericht door Jan Nobbe. Met één auto in zijn bezit verichtte hij bodediensten. In 1965 deed hij het bedrijf over aan Klaas Nobbe. Naast de bodediensten werd de auto nu ook ingezet voor verhuizingen. Op een gegeven moment verdwenen de boderitten en richtte Nobbe zich geheel op verhuizingen. In het bedrijf waren toen naast Klaas Nobbe ook zijn beide zonen, Hendrik en Jan, actief als verhuizers.
Zij namen het bedrijf na enige tijd over. Hendrik Nobbe vestigde zich in Meppel terwijl Jan Nobbe vanuit Winschoten de verhuisdiensten bleef aanbieden. De twee broers werken thans zakelijk onafhankelijk in de markt voor verhuizingen.

Specialiteit
  • Nationale verhuizingen
  • (Inter)nationale verhuizingen
  • Opslag inboedels in containers
  • Verwarmde opslagloods
  • Verpakkingen overzee
  • Piano/vleugelvervoer