Mulder verhuizers
in Wormerveer
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Wormerveer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMulder verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Mulder verhuizers
Zaanweg 11
1521DJ Wormerveer

tel: 075-6282266

Extra informatie

Een familiebedrijf met historie
In 1931 startte Anton Mulder met één verhuiswagen en twee medewerkers zijn verhuisbedrijf in Wormerveer. Omdat Anton Mulder en zijn vrouw kinderloos bleven droeg Anton in 1969 de leiding over aan André de Groot, de man die Anton als zijn zoon beschouwde, ook omdat hij al vanaf het begin bij hem werkte. André droeg op zijn beurt in 1985 de firma over aan zijn zoon Nieck de Groot.
Mulder verhuizers is in ruim 80 jaar uitgegroeid tot een allround erkend verhuisbedrijf van formaat dat continu investeert in expertise en geavanceerd materiaal. Zaankanters staan bekend om hun nuchtere hardwerkersmentaliteit. De medewerkers van Mulder verhuizers hebben hart voor hun vak en zorgen ervoor dat uw verhuizing tot in de puntjes wordt verzorgd.

Verhuizen is voor veel mensen een stressvolle aangelegenheid. In de rol van verhuisdirigent kunnen wij de organisatie van u overnemen. Het maken van de checklist, het versturen van verhuisberichten en het regelen van laad- en losruimte.
Particulieren

Mulder verhuizers neemt de last van een verhuizing graag van u over. Flexibel en geheel op maat kan Mulder alles verhuizen. Ook uw piano of vleugel, spiegels, schilderijen of andere kunstwerken en kostbaarheden. Grote, zware of zeer kwetsbare zaken kunt u door ons laten verpakken. We komen graag langs voor opname van de te verhuizen goederen om u geheel vrijblijvend een begroting aan te bieden.
Bedrijven

Mulder verhuizers is al jaren een graag geziene gast bij bedrijven, instellingen en scholen. Onze verhuisadviseur kan u uitgebreid adviseren, helpen met het verhuisdraaiboek en een offerte op maat aanbieden, zowel voor interne als complete verhuizingen. Daarnaast biedt Mulder verhuizers de mogelijkheid archieven en goederen voor u op te slaan.
Senioren

Verhuizen op latere leeftijd is een emotionele gebeurtenis. Het afscheid nemen van een plek met herinneringen maakt bij alle betrokkenen veel emoties los. Vaak kan een deel van de inboedel niet naar de nieuwe woning meegenomen worden. Mulder verhuizers gaat begripvol om met de situatie. Zo pakken wij graag alles voor u in. Ook kunnen wij het ontkoppelen en aansluiten van apparaten en het demonteren van meubels uit handen nemen. Onze schoonmaakservice kan uw oude huis bezemschoon opleveren en de nieuwe woning smetteloos schoon maken.
Opslag

Soms is de oude woning al verkocht en het nieuwe huis nog niet gereed. Dan kunt u bij Mulder verhuizers uw inboedel met een veilig gevoel opslaan. Of het nu gaat om enkele weken, maanden of jaren. Ook bij renovatiewerkzaamheden kunt u een deel bij ons opslaan. Kleine inboedels worden opgeslagen in houten kratten van 10 m³ per krat. Grote inboedels gaan in stalen zeecontainers de opslagruimte in.
Internationale verhuizingen

Ook voor internationale verhuizingen neemt Mulder verhuizers graag de zorgen uit handen. Verhuizing naar een ander EU-land is administratief eenvoudig; uw inboedel hoeft niet ingeklaard te worden. Een overzeese verhuizing vereist een bijzondere aanpak. Uw inboedel wordt zorgvuldig vastgezet in zeecontainers zodat uw bezittingen onder alle weers-omstandigheden veilig en onbeschadigd hun bestemming bereiken. Natuurlijk verzorgen we met u de inklaring.
in ruim 80 jaar is Mulder verhuizers uitgegroeid tot allround verhuisbedrijf dat continu investeerd in mensen en geavanceerd duurzaam materieel. er werken zon 20 vaste medewerkers met alle benodigde vakgerelateerde diplomas.

Specialiteit

verhuisbedrijf complete dienstverlening gecertificeerd regionaal, (inter)nationaal overzeese verhuizingen bedrijven, particulieren archiefverhuizingen, opslag inpakwerkzaamheden piano-, vleugelvervoer verhuur, verkoop