Hans Brolsma verhuizers
in Zwaagwesteinde
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zwaagwesteindeformulier kan niet geladen worden
Hans Brolsma verhuizers
Verlengde Stationsstraat 72
9271 CG Zwaagwesteinde

tel: 0511-445193

Extra informatie

Gaat u verhuizen, of heeft u een transportbedrijf nodig? Dan bent u bij Brolsma Hans Verhuis- en Pianovervoer in Zwaagwesteinde aan het juiste adres! Door de jarenlange ervaring op vele gebieden, kan met zekerheid gesteld worden dat Hans Brolsma van vele markten thuis is. Gedegen kennis, perfect materiaal en vakmanschap staan bij Hans Brolsma hoog in het vaandel.
Verhuizen? Geen zorgen!
Als u binnenkort verhuist weet u dat bij een verhuizing veel komt kijken. Brolsma Hans Verhuis- en Pianovervoer in Zwaagwesteinde neemt graag een deel van deze zorgen uit handen. Al drie generaties lang ondersteunen Brolsma en zijn medewerkers particulieren en bedrijven bij hun verhuizing. Zo zijn al veel mensen op een ontspannen manier hun verhuizing doorgekomen.
Maatwerk

Brolsma Hans Verhuis- en Pianovervoer te Zwaagwesteinde levert maatwerk. Dat houdt in dat u een aanbieding die u op het lijf én op uw beurs geschreven is. Natuurlijk kan Hans Brolsma uw verhuizing van A tot Z verzorgen, maar het is ook mogelijk dat u zelf uw inboedel in- en uitpakt en Hans Brolsma uitsluitend het transport voor zijn rekening neemt. Ook is het mogelijk om zelf mee te helpen, zodat wij mankracht en dus ook kosten besparen. Natuurlijk is het ook mogelijk uw goederen tussentijds bij ons op te slaan
Duidelijke offerte

Door een duidelijke offerte vooraf weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Vanzelfsprekend is uw inboedel tijdens de verhuizing bij Hans Brolsma verzekerd én kan betaling achteraf (binnen 14 dagen na factuurdatum) plaatsvinden. Offerte aanvragen?

Specialiteit
  • Verhuziingen
  • Transporten
  • Piano Vervoer
  • Opslag
  • Verhuizing