Hans Brolsma verhuizers
in Zwaagwesteinde
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zwaagwesteinde


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHans Brolsma verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Hans Brolsma verhuizers
Verlengde Stationsstraat 72
9271 CG Zwaagwesteinde

tel: 0511-445193

Extra informatie

Verhuizen? Geen zorgen!
Als u binnenkort verhuist weet u dat bij een verhuizing veel komt kijken. Hans Brolsma neemt graag een deel van deze zorgen uit handen. Al drie generaties lang ondersteunen Brolsma en zijn medewerkers particulieren en bedrijven bij hun verhuizing. Zo zijn al veel mensen op een ontspannen manier hun verhuizing doorgekomen.
Maatwerk

Hans Brolsma levert maatwerk. Dat houdt in dat u een aanbieding die u op het lijf én op uw beurs geschreven is. Natuurlijk kan Hans Brolsma uw verhuizing van A tot Z verzorgen, maar het is ook mogelijk dat u zelf uw inboedel in- en uitpakt en Hans Brolsma uitsluitend het transport voor zijn rekening neemt. Ook is het mogelijk om zelf mee te helpen, zodat wij mankracht en dus ook kosten besparen. Natuurlijk is het ook mogelijk uw goederen tussentijds bij ons op te slaan
Duidelijke offerte

Door een duidelijke offerte vooraf weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Vanzelfsprekend is uw inboedel tijdens de verhuizing bij Hans Brolsma verzekerd én kan betaling achteraf (binnen 14 dagen na factuurdatum) plaatsvinden. Offerte aanvragen? Klik dan hier.
Verhuistip:

Geef uw dozen een kleurtje. Zo weten de verhuizers in welke kamer zij deze
moeten plaatsen!

Specialiteit
  • Verhuziingen
  • Transporten
  • Piano Vervoer
  • Opslag
  • Verhuizing