Crown Relocations verhuizers
in Zwijndrecht
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zwijndrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VCrown Relocations verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Crown Relocations verhuizers
Gildenweg 18
3334 KC Zwijndrecht

tel: 078-6100011

Extra informatie

Crown Relocations verhuizers gevestigd in Zwijndrecht bezit en werkt met de meest moderne verhuisfaciliteiten en uitrusting over de gehele wereld waardoor u verzekerd bent van een veilige en voorzichtige behandeling van uw persoonlijke bezittingen. Alleen de meest kwalitatieve en milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen worden door ons gebruikt zodat uw goederen zorgvuldig zijn beschermd gedurende uw verhuizing.
Verhuizen binnen Europa of wereldwijd verhuizen
Crown Relocations verhuizers in Zwijndrecht is uw specialist als het gaat om verhuizen in Europa of wereldwijd. Wij verhuizen uw inboedel onder andere van en naar Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie, Canada, Australie, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, China etc. Dankzij ons wereldwijde netwerk van meer dan 100 eigen vestigingen is geen bestemming ons te ver.

Kleuren Locatiesysteem
Dankzij Crowns unieke kleuren coderingsysteem verloopt de verpakking en de verhuizing zeer efficient. Uw goederen uit de verschillende ruimtes in uw woning worden voorzien van een kleurensticker. Gekleurde labels die op de deurknop worden gehangen op uw bestemmingsadres corresponderen met de de kleuren die zijn gebruikt op de dozen en overige verpakte goederen, dit vereenvoudigt het proces van uitpakken.

Transport Bescherming
Tijdens uw verhuizing en opslag gaan onze werknemers ten allen tijde voorzichtig om met uw persoonlijke goederen. Crown is trots op het feit dat zij de beste cijfers behaalt op het gebied van schadevrije verhuizingen in de verhuisbranche. Het is echter wel belangrijk om te onderkennen dat risico’s blijven bestaan tijdens uw verhuizing, vandaar dat Crown u een volledige transportverzekering kan aanbieden met een polis van volledige vervangingswaarde op all risk basis.

Specialiteit

The Crown Service Differences.
 • Netwerk van 102 vestigingen in meer dan 46 landen
11 vestigingen in Nieuw Zeeland, 6 in Australie, 5 in Zuid-Afrika, 13 in Noord Amerika en 29 vestigingen in Europa van Spanje tot Rusland
 • Meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van Internationaal verhuizen
 • Concurrerende tarieven zonder verborgen kosten
 • Uniek wereldwijd track en trace-systeem
 • Feedback en follow-up systeem voor een constante hoge kwaliteit
 • Volledige afvoer van gebruikte verpakkingsmaterialen na de verhuizing
 • Alles omvattend verzekeringsprogramma
 • Uniek kleuren coderingssysteem
 • Alle Crown vestigingen werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen
 • Experts in verpakkingen dankzij constante training en opleiding
 • Volledig verhuisprogramma voor zowel over zee, door de lucht of over de weg
 • Ondersteunend verhuismateriaal voor kinderen
 • Zeer modern uitgeruste opslagloodsen