Horst Totaal verhuizers
in Zwolle
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Zwolle


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHorst Totaal verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Horst Totaal verhuizers
Telfordstraat 37
8013RL Zwolle

tel: 038-4237259

Extra informatie

Horst Totaal verhuizers Zwolle is DE aangewezen groep mensen die u optimaal kunnen bijstaan bij het verplaatsen van uw bedrijf, verhuizen van uw huisraad of het geheel stofferen van uw nieuwe woning. Kortom een totaalaanbieder op het gebied van verhuizingen. Of het nu gaat om gordijnen ophangen en een huis geheel nieuw inrichten; Horst Totaal regelt het allemaal!
De mensen van het Horst Totaal Service Centrum helpen u graag de juiste beslissingen te nemen, en onder het genot van een kopje koffie kunt u uw verhuizing rustig plannen.
Via deze site kunt u meer te weten komen over onze diensten en producten. Wanneer u per e-mail een vraag wilt stellen, dan kunt u op iedere pagina klikken op het woord MAIL. Vermeld hierbij altijd uw naam, adres en telefoonnummer.

Het info-centrum, gevestigd aan de Telfordstraat 37, 8013 RL te Zwolle, heeft alles op het gebied van het aankleden van woningen in zich. Onze adviseurs helpen u graag op weg, of het nu gaat om raamdecoraties of een parketvloer; Horst Totaal regelt het!

Specialiteit

Woningstoffering:
Wij verkopen alle bekende merken: tapijt, vinyl, laminaat, parket, marmoleum, gordijnen en vitrages, zonwering voor binnen- en buiten , schuifwandkasten en interieurs op maat vakkundig gelegd en geplaatst maar ook de doe het zelver leveren wij graag.
Verhuizing:

Wij leveren maatwerk als het gaat om uw verhuizing zowel lokaal , nationaal én wereldwijd vertrouwd verzorgd verhuizen, inpakservice en dé- en montage (water) bedden en kasten inboedelopslag in stofvrije 10 m3 containers en emigratieverpakkingen voor zee- en luchtvracht.
Zelfverhuizers:

Wij verhuren zelfverhuizers met chauffeur van 38 m3 en 68 m3 inhoud voorzien van alle hulpmiddelen, dekens, karretjes, schilderijdozen, garderobeboxen, vastzetbanden en praktische inlaadtips. U heeft geen rijbewijs nodig voor onze zelfverhuizers, ze worden gebracht op laad- en losadres ook kunt u hulp krijgen bij laden of lossen als u dat wilt.
Verkoop en verhuur materialen:

Wij verkopen verhuisdozen en boekendozen, en verkopen en verhuren garderobeboxen, tape, garderobeboxen, steekwagens, meubelrollers, pianokarren, verhuisliften met machinist tot 8e verdieping en nog veel meer.
Schilderen en behangen:

Wij verzorgen vakkundig uw schilder- en behangwerk zowel binnen als buiten, ook kunt u profiteren van onze winterschilderkorting en 6% b.t.w. op schilderwerk voor huizen ouder dan 2 jaar.
Schoonmaken:

Wij kunnen uw huidige en toekomstige woning of kantoor perfect schoonmaken voor een vast en vriendelijk tarief van bezemschoon t / m glasbewassing binnen- en buiten.